Köpvillkor

Tastetickets förmedlar enbart biljettförsäljning mellan biljettköparen och arrangören. Detta innebär att Tastetickets endast kan svara på frågor gällande biljetter och inte uppgifter om händelsen. För specifika frågor om arrangemanget ber vi er att kontakta arrangören. Information om arrangörens fullständiga namn, adress, telefonnummer, etc. kan erhållas från Tastetickets.

Ingen ångerrätt
Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden av ditt köp.

Inställt arrangemang
Om ett arrangemang ställs in bör du omedelbart kontakta ansvarig arrangör, som ansvarar för frågor om dennes eventuella återlösen av biljetter. I vissa fall återlöser Tasteticket på uppdrag av arrangören biljetter vid inställt arrangemang.

Hantering av personuppgifter
För att köpa biljetter behöver du lämna en del personuppgifter. Vi är måna om din säkerhet och uppgifterna kommer inte under några omständigheter att lämnas ut till någon annan.

Leverans
Biljetter köps och betalas online via tickster.se. Biljetter skickas med PDF via e - post.

Priser och avgifter
Om inget annat anges är priserna inklusive moms. Betalning Betalning görs med kort eller presentkort. Följande kort kan användas: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron och American Express.