Älska Mat & Vin - Att längta till livets goda

Älska Mat & Vin är mässan för alla matentusiaster som älskar mat och dryck! Mässan arrangeras 2014 för sjätte gången och succén med över 100 utställare och över 7100 besökare fortsätter.

Den 24-26 oktober slår vi upp portarna till mässan på Slagthuset i Malmö där utställare, kockar, restauratörer och matintresserade besökare tillsammans skapar en unik atmosfär med mycket glädje, smak och passion.

Älska Mat & Vin är en mässa fylld av aktiviteter.
Låt provsmakningar, dryckesprovningar, scenframträdande och mycket mer spännande göra ditt besök till en helhetsupplevelse.

Bake-Along med proffsen!

Årets stora, spännande aktivitet blir en Bake-Along. Du som besökare kommer ges möjlighet att baka med proffsen i en Bake-Along, live, på mässan! Platserna är släppta Välkommen att botanisera i programmet och boka din plats. 

Läs mer>>

Dryckesprovningar

På Älska Mat & Vin presenteras en rad olika dryckesprovningar, som du som besökare kan medverka i. Dryckesprovningarna sträcker sig från Ungerska viner till kaffe med avec. Vissa provningar är även kombinerade med tilltugg. 

Läs mer>>

Kunskapsgivande och inspirerande scen

Precis som tidigare år har vi även en stor köksscen där du är välkommen att slå dig ner och lyssna till kunniga profiler prata mat, se proffsiga kockar i rörelse och provsmaka det färdiga resultatet!

Läs mer>>